projekt sklepu spożywczego

WYPOSAZENIE OGÓLNOZAKLADOWE SILNIKI ELEKTRYCZNE I

WYPOSAŻENIE OGÓLNOZAKŁADOWE SILNIKI ELEKTRYCZNE I NAPĘDY W zakładach ceramiki budowlanej szeroko są stosowane różne typy napędów kruszarek, młynów, pras i innych maszyn. Obok napędów transmisyjnych, które zachowały się w wielu zakładach wybudowanych dawniej, coraz szerzej stosuje się napędy indy- widualne od silnika poprzez reduktor lub przekładnię ...

KANALIZACJA W GARAZACH, WARSZTATACH, PRALNIACH

KANALIZACJA W GARAZACH, WARSZTATACH, PRALNIACH W pomieszczeniach do przygotowywania paszy dla zwierząt (płukanie parowanie ziemniaków itp. ), w pralniach, warsztatach, garażach itp. posadzki powinny być zaopatrzone we wpusty podłogowe. Wpusty te w pomieszczeniach do płukania jarzyn powinny być połączone z osadnikami w celu zatrzymania piasku i większych czą...

SUSZENIE SZTUCZNE

Suszenie sztuczne przeprowadza się: 1) w pomieszczeniu suszarni na stelażach, 2) w suszarniach komorowych z poprzecznym przepływem powietrza, 3) w suszarniach tunelowych przeciwprądowych. Regulacja warunków suszenia odbywa się w taki sam sposób jak przy suszeniu cegły. W suszarniach tunelowych należy przestrzegać, aby po bokach wózka i nad nim nie było dużyc...

projekt sklepu spożywczego

WADY POWSTAJĄCE PRZY FORMOWANIU DACHOWEK CIĄGNIONYCH I SPOSOBY ZAPOBIEGANIA ICH POWSTAWANIU 1. Zadziory i drobne szczerby mogą powstawać wskutek chropowatości w narożach wylotnika, lecz główną przyczyną po- wstawania zadziorów jest nierównomierne posuwanie się taśmy z wylotnika, gdy środek taśmy wyprzedza jej brzegi. Jednostronny zadzior związany z zagi...

Najnowsze zdjęcia w galerii projekt sklepu spożywczego :



MLYNKI (SORTOWNIKI WEDLUG CIEZARU JEDNOSTKOWEGO)

MŁYNKI (SORTOWNIKI WEDŁUG CIĘŻARU JEDNOSTKOWEGO) Młynek marki Triumf Nr 2. Ziarno z kosza zasypowego jest podawane na deskę spadową za pomocą wałka ryflowanego i po niej stacza się w dół, Wałek obraca się zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Wałek obracając się przerzuca ziarno przez siebie. Tym sposobem osiąga się lepszą równomierność podawania zia...